ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard ή American Express)
  • PayPal
  • Μεταφορά μέσω τραπέζης (on-line ή με φυσική παρουσία)

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ιστοτοπός μας χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) κατά τη διάρκεια της παραγγελία σας. Η τεχνολογία SSL εξασφαλίζει ότι τα μηνύματα κρυπτογραφούνται με ένα κλειδί που είναι γνωστό στον διακομιστή μας (server) και στον υπολογιστή σας. H διεύθυνση της κρυπτοσελίδας πάντα αρχίζει με https:// και αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραγγελίες που γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και πριν τις 15.00 το απόγευμα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Βάλτε τις παραγγελίες σας σύμφωνα με τον κώδικα ιχνηλάτησης που σας στέλνουμε με e-mail. Το e-mail αυτό αναγράφει τον μεταφορέα καθώς επίσης και άλλες πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία σας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το κόστος μεταφοράς που υπολογίζουμε, εξαρτάται από το βάρος του προιόντος και τη χώρα που αποστέλλεται. Όταν τοποθετείται προιόντα στο καλάθι αγορών, θα δείτε τις διαθέσιμες επιλογής αποστολής με τα αντίστοιχα κοστολόγια. Για περιπτώσεις χωρών που δεν εμφανίζονται στον ιστοτοπό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται πριν από τις 15.00 το απόγευμα, εργάσιμης ημέρας, με την προυπόθεση οτι το προιόν είναι σε απόθεμα και πληρωμή γίνεται την ίδια ημέρα. Όταν επιλέγετε πληρωμή μέσω τραπέζης, θα υπολογίζεται μια επι πλέον ημέρα για την αποστολή της παραγγελία σας. Εννοείται ότι εάν το προιόν δεν είναι σε απόθεμα, θα το παραγγείλουμε για εσάς και θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για χρόνια στέλνουμε καθημερινά προιόντα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Εάν η χώρα που σας ενδιαφέρει, δεν βρίσκεται στον ιστοτοπό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Πρόκειται για μια χρήσιμη υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες σας, χωρίς να φαινόμαστε πουθενά (drop shipment). Δεν υπάρχουν τιμολόγια στην αποστολή αυτή και αποστολέας φαίνεται η εταιρεία σας. Εάν θέλετε, κατόπιν συμφωνίας, μπορούμε να στείλουμε τιμολόγια, αλλά για αυτό πρέπει να ενημερωθούμε εγκαίρως.