ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η παραγγελία σας γίνεται εύκολα και με ασφάλεια. Ψάξτε το προιόν που θέλετε να παραγγείλετε μέσα από την κατηγορία προιόντων ή μέσα από τη λειτουργία εντοπισμού (search) και στη συνέχεια προσθέστε το στο ηλεκτρονικό καλάθι. Μπορείτε να συνεχίστε τα ψώνια σας ή να προχωρήστε στην παραγγελία.

Όταν προχωρήστε στην παραγγελία, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας έτσι ώστε η διεύθυνση χρέωσης και παράδοσης να εμφανίζονται αυτόματα. Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό ? Συμπληρώστε τα αιτούμενα στοιχεία όπως επικοινωνία και διεύθυνση.

Eλέγξτε τα στοιχεία που συμπληρώσατε και επιλέξτε έναν από τους εμφανιζόμενους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να προσθέστε και σχόλια στην παραγγελία σας. Θα λάβουμε υπόψιν τις επιθυμίες σας στο βαθμό του εφικτού.

Τικάρετε το κουτί για συμφωνία με τους όρους και προυποθέσεις μας και διπλοελέγξτε τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει. Εάν συμφωνείτε , προχωρήστε στην παραγγελία και στη συνέχεια πληρώστε για αυτήν.

ΤΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν κάνετε παραγγελία, δημιουργείται ένας λογαριασμός για εσάς, αυτόματα. Ο λογαριασμός αυτός συνδέεται με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε συμπληρώσει και σας αποστέλλεται με e-mail. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το λογαριασμό αυτόν και σε μελλοντικές παραγγελίες σας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μετά την τοποθέτηση παραγγελίας, θα λάβετε επιβεβαίωση με e-mail. Σε αυτό θα δείτε τις λεπτομέρειες της παραγγελία σας. Εάν διαπιστώστε κάποιο λάθος ή θέλετε να αλλάξτε την παραγγελία σας, τηλεφωνήστε μας αμέσως στα τηλέφωνα 2106125030 και 6944634691.Εάν η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί, δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡAΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν θέλετε να ακυρώστε μια παραγγελία, αυτό είναι δυνατόν με την προυπόθεση ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί. Παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2106125030 και 6944634691. Εάν η παραγγελία έχει αποσταλεί, δεν μπορεί να γίνει ακύρωση. Μπορείτε να επιστρέψτε την παραγγελία μόλις την λάβετε. Για την διαδικασία επιστροφής και τα σχετικά κοστολόγια, επισκεφθείτε Εγγυήσεις και Επιστροφές.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Ολλανδία και το ΦΠΑ στην Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες είναι 24%, εκτός και εάν η επιχείρησή σας ανήκει στην Ευρωπαική Ενωση (EU) και έχει εμπορικό ΑΦΜ. Σε αυτή την περίπτωση ο ΦΠΑ ελέγχεται και εάν είναι έγκυρος , τότε η παραγγελία σας απαλλάσσεται ΦΠΑ. Εάν παρόλα αυτά, δείτε ποσό ΦΠΑ στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την ολοκληρώστε. Είναι πιθανόν η βάση δεδομένων VIES μιας χώρας μέλους να είναι εκτός λειτουργίας, οπότε στην περίπτωση αυτή γίνεται αφαίρεση του ΦΠΑ χειροκίνητα. Σε πελάτες εκτός EU δεν επιβάλλεται ΦΠΑ. Μπορείτε να συμπληρώστε τη χώρα χρέωσης κατά τη διάρκεια της παραγγελία σας και με την ολοκλήρωση το ποσό του ΦΠΑ αφαιρείται αυτόματα.

Παρακαλούμε σημειώστε οτι οι τιμές που απεικονίζονται στις ιστοσελίδες μας, δεν ισχύουν για δημόσια σχολεία, πανεπιστήμια, δημόσιες υπηρεσίες, Στρατιωτικές Μονάδες ή άλλους φορείς που δεν δικαιούνται ή δεν είναι επιλέξιμοι ενδοκοινοτικών συναλλαγών.Στις περιπτώσεις αυτές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δοθεί γραπτή προσφορά, που να αφορά την έκδοση τιμολογίου με ελληνικό ΑΦΜ.