Μονάδα Λάμπας PrimeLamp ELPLP49 / V13H010L49 (#GM0037)

Θέλετε μια καινούργια λάμπα για τον προβολέα σας ?

Χάλασε η λάμπα σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε? Εδώ είμαστε να σας βοηθήσουμε. Με αυτήν την υψηλής ποιότητας συμβατή λάμπα, να είσθε σίγουροι ότι ο προβολέα σας θα λειτουργήσει και πάλι, πριν καν το αντιληφθείτε.

Μονάδα Λάμπας Projector με κέλυφος στέγασης (πλήρης) συμβατή με αυτά τα μοντέλα προβολέων. Η λάμπα αυτή είναι μια συμβατή λάμπα υψηλής ποιότητας με εγγυημένη απόδοση και ανταγωνιστική τιμή. Συνοδεύεται με 4 μήνες περίοδο εγγύησης.

🛈 TI EINAI η PRIMELAMP?

Eίναι λάμπα τεχνoλογίας Signify UHP (Ultra High Performance), κατασκευάζεται απο αναγνωρισμένη εταιρεία με την επωνυμία Lutema. Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μεγάλη φωτεινότητα και διάρκεια ζωής αντίστοιχης της γνήσια λάμπας σε πολύ μικρότερη τιμή. Η Signify είναι μια νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε απο το παλιό και έμπειρο τμήμα φωτισμού της Philips. Προτείνουμε PrimeLamp as a "Philips Inside lamp" για την ποιότητα εικόνας, φωτεινότητα και διάρκεια ζωής.

€156,74 €126,40

Η πλέον ανταγωνιστική λύση για τον προβολέα σας

Oι συμβατές λάμπες μας, εισάγονται απευθείας από κατασκευαστές στη Αμερική με μεγάλη εξειδίκευση την κατασκευή τέτοιων προιόντων . Η λύση αυτή, είναι μια πολύ αξιόπιστη οικονομική λύση αποδεδειγμένης ποιότητας, όλα αυτά τα χρόνια. Η λάμπα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους παρακάτω κωδικούς κατασκευαστών: ELPLP49 / V13H010L49.

Προδιαγραφές
Περισσότερες Πληροφορίες
Ισχύς λαμπτήρα200
Αριθμός μερών κατασκευαστήELPLP49 / V13H010L49
Αριθμός τεμαχίων στη συσκευασία1
Εγγύηση4 μήνες