Μονάδα Λάμπας PrimeLamp ET-LAE1000 (#GM0218)

Watermark

Θέλετε μια καινούργια λάμπα για τον προβολέα σας ?

Χάλασε η λάμπα σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε? Εδώ είμαστε να σας βοηθήσουμε. Με αυτήν την υψηλής ποιότητας συμβατή λάμπα, να είσθε σίγουροι ότι ο προβολέα σας θα λειτουργήσει και πάλι, πριν καν το αντιληφθείτε.

Μονάδα Λάμπας Projector με κέλυφος στέγασης (πλήρης) συμβατή με αυτά τα μοντέλα προβολέων. Η λάμπα αυτή είναι μια συμβατή λάμπα υψηλής ποιότητας με εγγυημένη απόδοση και ανταγωνιστική τιμή. Συνοδεύεται με 4 μήνες περίοδο εγγύησης.

🛈 TI EINAI η PRIMELAMP?

Eίναι λάμπα τεχνoλογίας Signify UHP (Ultra High Performance), κατασκευάζεται απο αναγνωρισμένη εταιρεία με την επωνυμία Lutema. Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μεγάλη φωτεινότητα και διάρκεια ζωής αντίστοιχης της γνήσια λάμπας σε πολύ μικρότερη τιμή. Η Signify είναι μια νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε απο το παλιό και έμπειρο τμήμα φωτισμού της Philips. Προτείνουμε PrimeLamp as a "Philips Inside lamp" για την ποιότητα εικόνας, φωτεινότητα και διάρκεια ζωής.

€103,45 €83,43
  • Δωρεάν αποστολή για παραγγελίας πάνω απο €100!
  • Υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή
  • Γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, Διαθέσιμη και παράδοση Express
  • Yπηρεσίες μας προς τους πελάτες είναι πάντοτε στην διαθεσή σας

Η πλέον ανταγωνιστική λύση για τον προβολέα σας

Oι συμβατές λάμπες μας, εισάγονται απευθείας από κατασκευαστές στη Αμερική με μεγάλη εξειδίκευση την κατασκευή τέτοιων προιόντων . Η λύση αυτή, είναι μια πολύ αξιόπιστη οικονομική λύση αποδεδειγμένης ποιότητας, όλα αυτά τα χρόνια. Η λάμπα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους παρακάτω κωδικούς κατασκευαστών: ET-LAE1000.

Προδιαγραφές
Περισσότερες Πληροφορίες
Ισχύς λαμπτήρα220
Αριθμός μερών κατασκευαστήET-LAE1000
Αριθμός τεμαχίων στη συσκευασία1
Εγγύηση4 μήνες
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ